Общата стойност на раздадените награди в предаването е 159 750 лева

Билетът „Лото+“ на Национална лотария донесе невероятната печалба от 100 000 лева на Виолета Вуковска от Дупница. 64-годишната късметлийка се сдобила с билета, след като се връщала от пазар и с последните си два лева решила да си купи билет на Национална лотария.

Първоначално помислила, че печели 100 лева, но когато отива да си вземе печалбата, от касата й съобщават, че наградата й всъщност е 100 000 лева. С голямата печалба тя ще ремонтира жилището си и ще задели част от сумата за нейните внуци. Мечтае да е здрава и внучетата й да са с добро образование и хубава професия.

В първата игра в предаването на Национална лотария „На крачка от късмета“ най-големият късметлия е Цветан Събев от Варна. Той все още няма книжка, но придобивката му от Национална лотария - нов френски автомобил - е чудесен повод да се запише на шофьорски курсове.

Във втората поред игра „Сейфове“ Румен Кънчев от Видин си тръгна с 2 250 лева, а Светослава Милкова от Търговище спечели 10 000 лева. Общата стойност на раздадените награди в предаването тази събота е 159 750 лева, всички късметлии вижте тук.