Гостите и темите в предаването тази неделя от 16.00 ч. по Нова

Тази неделя в предаването „Дикoff” специални гости са телевизионните водещи Галя Щърбева и Лора Крумова. Най-новата телевизионна двойка ще повдигне завесите на новото им предаване по Нова телевизия.

Стажанта отново ще упражни прламентарен контрол, като попита депутатите от 43-ото Народно събрание какво успяха и какво не успяха да свършат за 100 дни.

Сашо Диков търси роднинските връзки в българската политика или кой на кого какъв е. Доктор Красимира Ковачка ще му разкаже за братята, братовчедите и нуждата от обдишване на здравната система.

Славена Вътова разкрива в откровен разговор със Сашо Диков подробности за конкурсите за красота, трудните моменти в живота, предстоящото майчинство и кой е мъжът на сърцето й.

Рубриката „Клуб „Богати българи” представя Кирил Вътев, който ще разкаже за пътя от тепиха до милионите, как се прави и пази бизнес. И колко е важно да не се отказваш.

Пътешествие от съдебната зала до бойното поле в Крим: Адвокатът-националист Павел Чернев говори пред Сашо Диков по дневния ред на обществото -за санирането, съдебната реформа, Възродителния процес, сенките от миналото и плановете за бъдещето.

Миролюба Бенатова представя: Остарява ли любовта между хората? Разказ за един брак на 50 и още нещо. Елена Чопакова пък разказва за някои актуални родопски странности като кръщаването на кози с имена на политици. История за това как се ражда българското народно творчество.

Гледайте „Дикoff” тази неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.