Гледайте анимационната комедия „Синбад: Легендата на седемте морета” от 12.30 ч. по Нова

Най-опасният и прочут приказен мошеник Синбад Моряка превзема телевизионния ефир с анимационната комедия „Синбад: Легендата на седемте морета”  днес от 12.30 ч. по Нова. Режисьорите Тим Джонсън и Патрик Гилмор разказват новите и непознати приключения на известния авантюрист, а в ролята на Синбад в оригиналната версия влиза Брад Пит, след като побеждава при кастинга Ръсел Кроу.

Синбад е кръстосал седемте морета, цял живот си е търсил белята и тя най-после го намира. Обвинен в кражбата на едно от най-ценните съкровища в света – Книгата на мира, Синбад има само един шанс да намери и върне безценната книга или най-добрият му приятел Протей ще загине. Синбад решава да не рискува и вместо това се отправя към забавленията и слънцето на островите Фиджи. Ала красивата годеница на Протей – Марина, се скрива на кораба на Синбад, за да се увери, че Синбад ще изпълни мисията си и ще спаси живота на Протей.

Дали Синбад ще изпълни своята мисия и ще спаси приятеля си Протей, ще разберем в анимационната комедия „Синбад: Легендата на седемте морета”  днес от 12.30 ч. по Нова.