Гледайте премиерния седемнадесети епизод от четвърти сезон на криминалния сериал този петък вечер от 22.30 ч. по NOVA

Полицай Нолан се оказва първи на мястото на автомобилна катастрофа, в която катострофиралата жена е в тежко състояние, със сериозни наранявания, но все още е в съзнание. Нолан говори с нея, докато тя умира, но след като се оказва, че починалата е донор на органи, той придружава тялото й до болницата. Оказва се, че тийнейджър е първи на опашката за сърцето на жертвата.

Неразкрито убийство води до друго престъпление в „Новобранецът“

Ситуацията в болницата сериозно се объркват, след като мъж хакна системата, за да постави жена си първа в списъка за трансплантация. Полицаите се опитват да разубедят него и жена му от плана им, но не успяват. Въпреки въвеждането на планове за извънредни ситуации, пациентите започват да умират и болницата е принудена да се съгласи да даде сърцето на съпругата. Нолан позволява на другия получател да говори със съпругата си, която променя решението си и се отказва от заговора за животоспасяваща операция. Когато хакерът се опитва да освободи болницата, неговите партньори поставят ново искане, което е за търсене на пари. Ще успеят ли полицаите ги открият и арестуват навреме и ще се нормализира ли графика за трансплантации в болницата?

Не пропускайте развръзката в премиерния седемнадесети епизод на четвърти сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ този петък вечер от 22.30 ч. по NOVA.