Зрителите могат да се включат в кампанията на https://greatmonday.bg и да спечелят награди

Женската сила и непримиримост застават в центъра на събитията във „Великият понеделник“. Съревнованието във втората седмица на емблематичната кампания ще бъде между трилъра „Протеже на убиеца“ и фантастиката „Мъже в черно: Глобална заплаха“. Киноманите могат да изберат един от двата филма на https://greatmonday.bg, а събралият повече гласове ще бъде излъчен в понеделник (15 юли) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първото предложение, за което зрителите могат да дадат своя вот във втората седмица на „Великият понеделник“, е „Протеже на убиеца“. В него спасената като дете от легендарния убиец Муди (Самюъл Л. Джаксън) и обучена в семейния занаят, Анна (Маги Кю) се е превърнала в най-квалифицирания поръчков убиец в света. Но когато животът на Муди – мъжът, който е бил като неин баща и я е научил на всичко за доверието и оцеляването, е брутално отнет, Анна се заклева да отмъсти. Така тя се замесва с енигматичен и опасен убиец (Майкъл Кийтън), който бързо е привлечен от нея. Постепенно играта на котка и мишка помежду им се превръща в смъртоносна конфронтация, а животът им, прекаран в убийства, се оплита още по-сериозно…

„Мъже в черно: Глобална заплаха“ е другата лента, която ще се бори за зрителското одобрение. Ставайки свидетел на среща с извънземни като малко момиченце и двама мъже в черно, млада жена (Теса Томпсън) прекарва целия си живот в търсене на мистериозната организация, към която принадлежат. Когато най-накрая ги намира, тя става част от тях и получава кодовото име Агент М. Озовавайки се в лондонския клон, за да помогне в разследване, тя си партнира с местния Агент Ейч (Крис Хемсуърт). Когато става очевидно, че в организацията има къртица, двамата агенти не са сигурни на кого могат да се доверят. Налага се да работят заедно, за да разкрият къртицата, да се справят с новата заплаха и да спасят организацията си. 

Кой от двата филма ще бъде излъчен следващия понеделник (15 юли) по KINO NOVA? Почитателите на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит на https://greatmonday.bg/. Киноманите, които участват в гласуването на „Великият понеделник“, могат да спечелят подарък всяка седмица, а в края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – проектор за домашно кино.

Повече информация за „Великият понеделник“ можете да откриете във Facebook страницата на KINO NOVA.