Как традедията със задушените мигранти край Локорско се отрази на политическия живот в страната

18 мигранти загинаха задушени в камион край софийското Локорско. Бившият министър на вътрешните работи ХРИСТО ТЕРЗИЙСКИ.

150 години безсмъртие. Васил Левски – пламъкът в душата на всеки българин. Каква е ролята на граф Игнатиев в гибелта на Апостола на свободата. Говори изследователят ЯНКО ГОЧЕВ.

Преди годишнината от руската инвазия в Украйна, президентът Румен Радев се обяви против изпращането на оръжие за Киев. Каква е причината – бившият министър на отбраната ТОДОР ТАГАРЕВ.

Когато списъкът удари как ехото не заглъхва – политологът ПЪРВАН СИМЕОНОВ.

Сезонът на прелетните социалисти. Червените ескадрони – между оставките и лова на врага с партиен билет – БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ от БСП.

На какво разчитат в коалицията между Продължаваме промяната и Демократична България, за да победят на изборите – ЙОРДАН ТЕРЗИЙСКИ от Продължаваме промяната.

Ще се отразят ли санкциите „Магнитски“ на изборните резултати или ГЕРБ-СДС ще се завърне във властта. Председателят на СДС РУМЕН ХРИСТОВ.

Месецът на българското недоволство. „Белези от свободата“ с бившия министър на търговията и туризма в кабинета на Иван Костов ВАЛЕНТИН ВАСИЛЕВ.

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота по NOVA NEWS.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.