Припомнете си приключенията на известния кулинар в “Кошмари в кухнята” тази сряда от 22.00 ч. по NOVA

Шеф Манчев попада в Дупница – града, който учените смятат за един от най-ранно заселените места в България. Дали това не е причината жителите да са традиционалисти и винаги да предпочитат шкембе чорба и картофени кюфтета пред италианска пица, а пиците да са замразени, на парче и евентуално от родината им, и то в същия ред?  Не пропускайте да видите как кулинарният експерт прави истинска революция в "Кошмари в кухнята" днес от 22.00 ч. по NOVA. 

В кухнята е “пълен кошмар”, смятат всички – от собствениците до готвачките. Двамата притежатели дават всичко от себе си, за да крепят семейния бизнес, но дали това е достатъчно? Как се готви правилно е по-скоро риторичен въпрос. И макар да носи гръмкото название “пицария”, в заведението най-малко се поръчват пици, супата прилича на яхния, ризотото е ориз със зеленчуци, а разлика между италиански и “нашенски” пици няма. 

Шеф Манчев няма никакъв избор. Единствено революция може да спаси заведението на двамата влюбени, но напълно изгубени в изкуството на кулинарията и лабиринта на ресторантьорството собственици.

Шеф Манчев ще е новатор и ще внедри три нововъведения в Дупница. За първи път в историята на града ще се пие жива бира. Вижте кои са другите две иновации в “Кошмари в кухнята”.

Не пропускайте да си припомните опита на шеф Манчев да вкара поредното заведение в XXI век в епизода на “Кошмари в кухнята” – тази сряда от 22.00 ч. по NOVA. 

Редактор: Райна Аврамова