Припомнете си невъзможната мисия за шеф Манчев в Ямбол във вторник от 22.00 ч. по NOVA

Шеф Манчев ще попадне в най-авангардната пицария в кариерата си в "Кошмари в кухнята" във вторник от 22.00 ч. по NOVA. Там най-поръчваното в менюто са свинските уши, а в доматената супа единственият натурален продукт е водата. Какво ще покаже мениджърският одит на кулинарния спец в Ямбол и каква ще е препоръката за реформи?

Ресторант Pizza Rock се намира в центъра на града, простиращ се около двата бряга на река Тунджа. Трима приятели от детството Явор, Вилин и съпругата му Габриела отварят ресторанта преди шест месеца. Момчетата работят от 16-годишни в ресторантьорския бизнес като бармани и сервитьори. Решават, че е дошло време да се захванат със собствен бизнес. След успеха на заведението им в комплекс "Слънчев бряг", те решават да отворят пицария в родния си град. Последните три месеца обаче успяват само да плащат сметките и заплатите.

Приятелите влагат спечелените си пари в заведението и правят сериозна инвестиция в построяването на зимна шатра в градината, за да си създадат условия за работа през зимата. Подобен размах липсва в кухнята. Кулинарният и мениджърски одит на Манчев установява, че кухня с 2 фритюрника, 2 котлона, 1 пещ и 5 готвача не може да поеме 150 места.

Какви реформи ще предприеме Манчев и ще бъдат ли приети от мениджмънт и клиенти, гледайте в "Кошмари в кухнята" във вторник от 22.00 ч. по NOVA.

Редактор: Боряна Димитрова