Лео, Райна, Денди, Златка Райкова и Златка Димитрова на финала в Big Brother All Stars

В Big Brother All Stars тази вечер отново отново ще кипят противоречиви емоции. Вниманието на Съквартирантите ще бъде разсеяно от тайната мисия на Денди. Ексцентричният писател ще трябва да съчини писма от псевдо фенове на звездите в Къщата, което ще доведе до нови емоции и завоалирани откровения. В писмата на Денди няма да липсва критика към някои от участниците и дори присъщият му хумор няма да смекчи написаните думи. 

Обединени от поговорката „Врагът на моя враг е мой приятел”, плеймейтката Златка Райкова и пловдивчанката Ели Владкова прекарват все повече време заедно. Двете руси жени изпитват дълбока неприязън към фолкпевицата Райна и това няма да остане скрито за дълго. Тази вечер македонката открито ще изрази съмненията си, че двете жени злословят по неин адрес и това ще взриви тихата спалня.

Довечера размислите около предстоящия финал в понеделник – 16 декември - ще се превърнат в една от главните теми за Съквартирантите. Райна, Денди, Лео, Златка Райкова и Златка Димитрова са  финалистите, които ще имат реалната възможност да се преборят за „любима риалити звезда на България“. 

На крачка от победата Златка Райкова за първи път ще сподели своите мотиви за участието си и за стремежа към финала. Какви са прогнозите на Съквартирантите за победителя на сезона, зрителите ще разберат тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ.