Гледайте предаването „Дикoff” днес от 16.00 ч. по Нова

В предаването „Дикoff” днес по Нова вицепрезидентът Маргарита Попова ще даде първото си телевизионно интервю след eвроизборите. И още:  

Вицепрезидентът на КТ „Подкрепа” Димитър Манолов поиска думата в предаването, провокиран от реплики в миналия епизод, свързани със случая „Бобов дол”. Какво има да каже синдикът?

В студиото ще гостува бившият шеф на „Напоителни системи” Георги Харизанов, който преди малко повече от месец беше жестоко пребит пред дома си. В предаването зрителите ще видят и модела Ева Кикерезова, лице на една от най-обсъжданите реклами напоследък.

Професор Людмил Георгиев с психологически анализ на политическата обстановка. След гостуването си в последния брой на „Дикoff” журналистът Петко Георгиев замина за Брюксел, за да проследи срещата на страните от Г-7. Как изглежда България от столицата на ЕС?

Изгубени в превода на възможните политически сценарии. Анализаторът Осман Октай със специален коментар на следизборната обстановка, пресконференциите на ДПС и БСП и възможните варианти за формиране на нова политическа реалност.

Тази седмица на въпросите на Стажанта отговаряха Лютви Местан, Сергей Станишев, Бойко Борисов, Пламен Орешарски, Даниела Бобева, Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Михаил Миков.

Гледайте „Дикoff” днес от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.