Романтична премиера, любовни класики и съвременни хитове ще изненадат зрителите на Нова в Деня на влюбените

В Деня на влюбените, 14 февруари, поредица от филмови заглавия, посветени на вдъхновяващи любовни истории, ще зарадва зрителите на Нова. Премиерна за българския ефир романтична комедия и емблематични ленти, добили изключителна популярност през годините, са изненадите, които медията е подготвила за Деня на Свети Валентин.

Романтичните приключения в ефира на Нова ще започнат в 13.00 ч. с премиерната комедия „Треньор по свалки”. Джоди Томпсън ще запознае с изкуството на съблазняването Ерик Мабиус, познат на зрителите с ролята си на разглезения шеф в хитовия сериал „Грозната Бети”. Малко по-късно, в 14.45 ч., номинираната за „Оскар” Даян Лейн също ще научи ценни уроци за любовта от италианската звезда Раул Бова в номинирания за „Златен глобус” филм „Под небето на Тоскана”.

Това обаче не е всичко, защото носителката на „Оскар” Джулия Робъртс ще постави черешката на тортата с участието си в две романтични комедии, които имат запазено място в сърцата на нейните почитатели. Точно в  20.00 ч. в култовата лента „Нотинг Хил” любовта на Робъртс ще се опита да спечели отличения като един от 100-те най-секси актьори на списание „Емпайър” британец Хю Грант. Веднага след това хубавата жена ще влезе в образа на талантлива разследваща репортерка, която ще попадне под любовната магия на Ник Нолти във филма „Обичам неприятностите” от 22.30 ч.

Не пропускайте възможността да се забавлявате с романтичните заглавия в Деня на Свети Валентин в програмата на Нова.