Не пропускайте Национална лотария от 19.30 ч. по NOVA

Игрите на късмета в Национална лотария ощастливиха с разкошни печалби поредните късметлии на 8 декември по NOVA. Късметлийските крачки до прекрасния автомобил Fiat Tipо, паркиран в студиото, извървя Атанас Атанасов. Захари Бахаров веднага му връчи ключовете за возилото. Атанас е на 37 години. Живее и работи във Варна. “Чувствам се супер“, каза късметлията, когато заедно със приятелката си се настани в комфортната кола. Монетите, които го направиха победител, са 7, 10, 4 и 12.

Йордан Георгиев от Силистра увеличи бюджета си със 17 000 лева от играта “Сейфове“. Късметлията е на 47 години. Работи като системен администратор. Той победи след оспорвана игра със своята конкурентка Мая Костова, която също игра страхотно, но отвори два сейфа със символ “Х“ и си тръгна с 10 000 лева. Като победител Йордан имаше шанс да утрои своите 17 000 лева, но попадна на един хикс и предпочете да не рискува. С част от печалбата ще заведе семейството си на екскурзия в Италия.

Пред сферите в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ се изправи финалистът Димитър Чучуганов. Късметлията игра безпогрешно до петата сфера и спечели 25 000 лева. След това сгреши, но продължи да играе, а още едно вярно предположение увеличи печалбата му с 5000 лева. Димитър реши да не рискува повече и си тръгна с 30 000 лева.

Най-щедрото шоу ще раздава печалби и следващата събота. Не пропускайте Национална лотария от 19.30 ч. по NOVA.