Не пропускайте вторите 7 маски, които тази събота излизат под светлините на прожекторите и влизат в нови битки, в „Маскираният певец“ 3 от 20:00 ч. по NOVA

Марта Вачкова споделя в студиото на „На Кафе“, че е прекарала лятото с повече от 70 дни морско приключение заедно с колегата си Владо Пенев от „Маскираният певец“ сезон 3. Лятната й изолация е била основно с най-близките й до сърцето хора, такива, които я обичат. На фестивала за българско кино „Златна роза“ във Варна актрисата планира да представи книгата „Актьорски откровения“, в която са включен интервюта, портрети на български актьори и техните съкровени мисли. Това е инициатива на списание „Кино“ – единственото специализирано печатно издание, за кино и с кинокритика у нас.

„Участието ми в „Маскираният певец“ все още не го усещам като работа. Всички ме предупреждават, че е тежка работа, но за мен е забавление. Все още опознавам средата, екипа, хората. Чувствам се сред приятели. Музиката, талантливите актьори, декорите и невероятните маски – това е истинско фантастично шоу. Кремена Халваджиян се е развихрила с пищността на костюмите. Всички мечтаем да ги пипнем, но нямаме достъп до тях. Ако нямаше ограничения пред Кремена, не мога и да си представя какво би могла да направи“, споделя талантливата актриса за участието си като панелист в най-мистериозното шоу, излъчвано в ефира на NOVA.

Падна първата маска в "Маскираният певец 3" (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Имам приятелка, която е в журито на австрийското шоу „Маскираният певец“. Когато тя видя нашите маски, декори и като разбра, че при нас всичко се случва на живо, не можеше да повярва. Смаяна е от това, което се случва при нас“, допълва Марта.

Марта е част от кампанията на фондация „Глас“, като тя застава открито с лицето си в подкрепа на инициативата. Клипът е заснет по повод преброяването, при което при въпросите вече може да се заявят като двойка еднополови двойки. „Заставам с лицето и името си в този клип, като ги подкрепям напълно. Според мен не трябва да се срамуваш, че обичаш или че си обичан. Любовта във всичките й форми трябва да бъде подкрепяна“, разкрива позицията си актрисата, заставайки зад ЛГБТ общността.

Алекс Раева: Ние сме в "Маскираният певец", за да ви помагаме и объркваме

През следващия месец може да гледате актрисата в „Секс комедия в лятна нощ“ на 18 октомври на сцената на театъра в Севлиево и на 20 октомври в Хасково.

Още любопитни детайли за най-мистериозното шоу, гледайте във видеото на „На Кафе“.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.