Зрителите определиха победителя в състезанието за най-шеметен танц с гласуване в социалните мрежи

Сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ се превърна в истинска дискотека в неделната вечер. „Рачкотеката“ отвори врати точно в 20:00 по NOVA и успя да взриви телевизионния ефир с много музика, луди танци, смях и звездни гости. Любимият водещ посрещна певеца Тони Стораро, футболната легенда Мартин Камбуров, клубните звезди от Deep Zone Project и възхитителни танцьори на танго, фингър тутинг, контемпорари, пол денс и гръцки танци.

„Ориент Рачков Експрес“ забележително премина през телевизионния ефир

В началото на шоуто бе обявен конкурсът „Най-шеметен танц-манц“, а зрителите имаха възможност да подкрепят любимите си танцьори с гласуване в страницата на предаването във Фейсбук. Първото място грабна Бояна Николова, която представи пол денс. Второто място заеха Нико Караолис и танцьорите от „Балканци“ с гръцкото си изпълнение. Потребителите в социалните мрежи определиха на трета позиция да застанат танго танцьорите Тони Клисурова и Васил Николов. В лудата надпревара се включиха още Алекс Драгова с контемпорари танц и Георги Георгиев с фингър тутинг танц.

ГАЛЕРИЯ: Четвърти епизод на "Забраненото шоу на Рачков"

Специален гост в „Рачкотеката“ бе певецът Тони Стораро, който поздрави зрителите с невероятно изпълнение на гръцкия музикален микс „Зайбекико“. В разговор с водещия той разказа култови моменти от кариерата си и си спомни за последния път, когато е бил на дискотека единствено, за да се забавлява. На сепарето в студиото място до певеца бе запазено за футболиста, пренаписал българската футболна история и подобрил рекорда на легендата Петър Жеков за най-много вкарани голове в българското първенство – Мартин Камбуров. Освен за спортните постижения, Мартин сподели и лични моменти от живота си. „Посветих рекорда, който поставих, на един изключителен човек – баща ми. Скоро и аз станах баща и това беше най-щастливият момент за мен. Станах по-отговорен и спокоен“ – призна той. Футболистът не скри емоциите си, когато Рачков го изненада с видео поздрав от неговата приятелка и майка на сина му Гергана Парпарова.

Димитър Рачков надбяга най-добрата спринтьорка на България

За музиката тази вечер се погрижиха и клубните легенди от Deep Zone Project. Специално за зрителите на NOVA те се появиха в пълен състав, а освен музикантите на сцената излязоха и трите вокалистки в историята на групата – Йоана Драгнева, Ева-Мария Петрова и Нелина Георгиева.

Funky Monkeys бяха неизменна част от „Рачкотеката“ със страхотните си танци, а музикалното оформление бе отново в ръцете на Рафи и бенд „Найс Ту Митю“. Лудата стая бе превърната в пернишка дискотека, а в ролите на посетители влязоха актьорите Албена Михова, Борислав Захариев – Турбото и Филип Аврамов.

Хитов цирков спектакъл, много смях и неочаквани изненади белязаха завръщането на „Забраненото шоу на Рачков“

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ и следващата неделя от 20:00 часа по NOVA, когато зрителите ще станат свидетели на истинска рок експлозия с легендите Кирил Маричков, Данчо Караджов, Наско от БТР и актьорите от филма „Голата истина за група Жигули“.

Снимки: NOVA/ Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox7.com и в NOVA PLAY.