Не пропускайте епизода на успешния криминален екшън сериал в петък вечер от 22.30 ч. по NOVA

По време на епична ролева игра Майлс Чафи е намерен на мястото на инсценираната битка с истинска рана в гърдите. Когато Чарли и Рекс се срещат със Сара на местопрестъплението, тя потвърждава, че Майлс е прободен с меч. По-озадачаващ, обаче, е злокобният символ, издълбан на врата му. След като Джес потвърждава, че символът е древна скандинавска руна, която означава „смърт“, Чарли трябва да се ориентира кое е измислица и кое – истина, за да намери извършителя.

Разплитане на зловещ заговор в "Хъдсън и Рекс"

Истината може би е по средата. Чарли разбира, че Майлс не е разграничавал истината и измислицата и е прекарал последните си месеци живот, убеден, че фантастичното бойно поле е истинско викингско населено място, което е на път да бъде унищожено. Случаят, обаче, приема невероятен обрат, след като Рекс надушва истински древен артефакт, разкривайки тайна, която си струва да бъде пазена.

Не пропускайте да се потопите в подземния свят с отдел "Тежки престъпления", с  криминалния екшън сериал “Хъдсън и Рекс” всеки делничен ден, от 22.30 ч. по NOVA.