Певицата ще изпълни за първи път пред публика новия си сингъл на концерта на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Бургас

След огромния интерес на концерта в Пловдив Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour постави началото на най-дългоочакваното лятно музикално събитие. Любимите на хиляди тийнейджъри български изпълнители първо завладяха града под тепетата, но вече са път към следващата си дестинация. Следващата стъпка е Бургас. На място пред Морската гара на 7 юли ще се проведе следващия концерт. Талантливата млада изпълнителка Михаела Маринова споделя очакванията си пред репортера на „Здравей, България“ Дилян Калчев.

„Много съм развълнувана, защото Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour е едно от най-големите събития, които ни се случват на нас артистите в България. Сцената е голяма, хората са много. Изпълняваш любимите си песни, а публиката пее с теб. Това е емоция, която не може да се сравни с нищо друго. Всички сме много развълнувани и утре тръгваме към Бургас. Очакваме всички на Морската гара“, отправя поканата си певицата Михаела Маринова.

Криско: Турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour е заредено със специална енергия

„Винаги се вълнувам страшно много когато правя музика, защото се старая тя да извира от душата ми, да бъде искрена и да бъде такава каквато Михаела Маринова я чува. С това искам хората да ме свързват - с искреността и моята индивидуалност в музиката и текстовете ми. Старая се да оставя чрез музиката си отпечатък в душите на хората. Искам да ги бележа до края на живота им“, споделя изпълнителката с какво би искала да я свързват хората когато чуят името й.

Спомен за първото й участие на концерта

„Това беше първата голяма сцена, на която се качих на живо. Имаше толкова много публика и хора, които крещят името ти и пеят песните ти. Бях само на 16 години и много притеснена. Спомням си, че треперех преди да изляза на сцената. Трябваше да изпълня дебютния си сингъл „Стъпка напред“. Беше вълнуващо и запомнящо се. Целият екип на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour са невероятни професионалисти. Аплауз за тях, че дори и през тези трудни времена, през които заедно преминахме, те не се отказват и продължават да правят това събитие“, изказва благодарностите си към екипа Михаела.

Най-вълнуващото лятно събитие Coca Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 започва обиколка в България

„Винаги е много забавно в бекстейджа, тъй като се събираме много артисти на едно място. Пеем, танцуваме, смеем се… Музиката е забавление. Това, което мога да издам е, че утре ще изпълня за първи път на живо най-новата си песен „До безкрай“. Това е вълнуващо събитие за мен и моите момичета от „ММ денс“, които са заедно с мен на сцената“, открехва какво да очакват феновете й певицата.

„Заглавието на новата ми песен разказва за емоцията, която носи. Искам музиката ми да е до безкрай и да не свършва. Обичам това, което правя и съм вложила наистина много от себе си. Благодаря на всички, които са замесени в него – Павел, с когото работя за пореден път, Иво Добрев, Ачка Дюлгеров за китарите. Стана страшно парче и съм щастлива, че хората го харесват и го пеят до безкрай“, признава Михаела Маринова.

Следващите концерти от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще са в Морската гара, Бургас на 7 юли и на площад "Княз Александър Батенберг", София на 10 септември от 20.00 ч.