Първата дама на Франция подклажда още повече слуховете за предполагаемата си бременност, след като беше забелязана да носи изключително широки дрехи...

Първата дама на Франция подклажда още повече слуховете за предполагаемата си бременност, след като беше забелязана да носи изключително широки дрехи.

Слуховете около бременността на първата дама на Франция не затихват. Моделът и актриса Карла Бруни скоро ще дари френският президент с наследник, а може би и с цели двама. Според информация в парижкия седмичен таблоид Voici красавицата очаква близнаци през октомври.


Косвените доказателства за достоверността на тези слухове са достатъчни. 43-годишната Бруни отказа да присъства на фестивала в Кан по неясни причини.


Преди няколко седмици съпругата на президента Саркози беше забелязана да излиза от специализирана репродуктивна клиника в Париж. Последното доказателство, че бившият супермодел ще става майка е скорошната среща с южнокорейския президент, състояла се в Елисейския дворец. На събитието Бруни се появи облечена в нехарактерни за нея широки дрехи, очевидно целящи да прикрият закръглени форми на първата дама. /БГНЕС