Изоставен кон създаде опасност за движението по бул. "Брюксел"

В паника сме, защото пак идва дъждовен и снежен сезон, а реката не е почиствана от години", пише потребителят на NovaNews.bg Пенка Донева. По думите й общинският кмет в Бяла не дава пари, а селският е с вързани ръце, защото и той не разполага със средства. Според Донева през лятото реката преляла и наводнила дори кметството. „Забравени сме от Бога, да знаете”, пише тя в коментар под снимката на речното корито, която е изпратила в „Моята новина”.  

 

За изоставен кон на столичния бул. „Брюскел”, съобщава друг потребител на рубриката. Изоставеният кон с каруца се озова на натоварената пътна артерия в посока летище София. Зрители сигнализираха, че каруцата била спряна от полицията, служителите на реда отвели водача й, а животното било оставено без надзор на ключовия булевард, създавайки опасност за движението.  

 

„Не е ли абсурдно в 21 век да не можеш да си извадиш колата от гаража заради нехайството на някого от познатите монополисти”, пита се Мария Кирилова. В сигнала става дума за канализационна шахта пред гараж в района на блок в „Младост” 4. Всичко около нея се е срутило и има опасност колата, която е паркирана в гаража, да пропадне на излизане.

 

Подробности за сигналите в „Моята новина” ще научите от видеото.

 

Очакваме и Вашите снимки и видео кадри в рубриката на сайта NovaNews.bg.