Не пропускайте романтичните заглавия „Нотинг Хил” от 20.00 ч. и „Обичам неприятностите” от 22.30 ч. по Нова

В Деня на влюбените романтика и класически любовни истории ще завладеят ефира на Нова. Звездата в романтичната събота вечер е носителката на „Оскар” Джулия Робъртс, която ще зарадва нейните почитатели с две романтични комедии. 

Точно в  20.00 ч. в култовата лента „Нотинг Хил” любовта на Робъртс ще се опита да спечели Хю Грант, отличен като един от 100-те най-секси актьори от списание „Емпайър”. Борейки се с изпитанията на сложната им връзка, героите им във филма ще разберат, че любовта е по-силна от всичко.

Веднага след това хубавата жена ще влезе в образа на талантлива разследваща репортерка, която ще попадне под любовната магия на Ник Нолти в романтичния трилър „Обичам неприятностите” от 22.30 ч. Надпреварвайки се да намерят сензационни факти за загадъчно дерайлирал влак, двамата ще се изправят пред огромна опасност и неусетно ще попаднат в плен на любовта.

В Деня на Свети Валентин не пропускайте романтичните заглавия „Нотинг Хил” от 20.00 ч. и „Обичам неприятностите” от 22.30 ч. по Нова.