Поредната порция смях очаква зрителите на NOVA в съботната вечер с романтичната комедия „Хем боли, хем сърби”

Филмът е дело на доказалите се в комедийния жанр режисьори Питър и Боби Фарели. Братята са и автори на сценария, а в главната роля ще видим комикът Бен Стилър.

Еди Кантроу (Бен Стилър) е мъж на средна възраст, който продължава да бъде ерген. Предстоящата женитба на бившата му годеница и натискът, който оказва баща му, карат Еди да предприеме незабавни действия. Всичко се нарежда в негова полза, когато изненадващо среща ослепителната блондинка Лайла (Мелин Акерман) и решава да се ожени за нея. Месец и половина след запознанството им двамата вече са законни съпрузи, а Еди с нетърпение очаква медения им месец. Пътешествието им до Мексико се превръща в мъчение за него, защото разбира, че всъщност се е оженил за истинско „чудовище“. Тя постоянно иска пари, държи се нагло и иска да е център на внимание.

Най-лошото за Еди тепърва предстои, защото точно на медения си месец среща Миранда (Мишел Монахан), която всъщност е жената, за която е мечтал. Използвайки всичките си мъжки хитрости, той трябва да скрие от нея, че е женен, а от съпругата си Лайла, че е влюбен в друга жена.

Как Еди ще се справи с тази заплетена ситуация, ще разберете тази вечер от 22.00 ч. по NOVA