Гледайте взривоопасния екшън тази неделя от 20.00 ч. по NOVA

Тази неделя зрителите на NOVA ще проследят перипетиите на специализирали се в кражбата на коли крадци в екшъна „Газ до дупка“. Сценаристите, работили и по зрелищни екшъни като “Неуловим” и "Бързи и яростни 2", ни отвеждат в Марсилия, за да разкажат една високоскоростна семейна история. А синът на легендата в киното Клинт Истууд – Скот, приковава вниманието с актьорското си присъствие. Партнират му Ана де Армас, Гая Уайс и Клеменс Шик.

Кражбата на кола за някои хора е трудна работа, но не и за братята Андрю и Гарет Фостър (Скот Истууд и Фреди Торп). Дългогодишната „работа” в сектора им създава име на много успешни крадци, а това ги тласка към все по-големи цели. Двамата се специализират в луксозния сектор, където са най-скъпите автомобили. 

Братята решават, че ще откраднат безценната кола на шефа на мафията в Марсилия – Джакомо Морие – рядък модел Bugatti от 1937 г. Криминалният бос Морие вижда потенциал в момчетата и започва да използва уменията им, за да отмъсти на най-големия си враг – Макс Клемп. Замислен е грандиозен удар, свързан с кола, оценявана на милиони евро. Залогът е голям, а опасността расте с всеки изминал миг. Единственият въпрос е дали ще успеят да се справят с това твърде опасно предизвикателство и ще се измъкнат ли, без да ги хванат?

Не пропускайте развръзката в екстремното приключение "Газ до дупка" тази неделя от 20.00 ч. по NOVA.