Не пропускайте епизода на успешния криминален екшън сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Личният и професионален живот на Донован се сблъскват, когато бившата му приятелка Уенди – бивша наркоманка, се буди, след като отново се е поддала изкушението на дрогата. Тя открива съквартиранта си мъртъв, а ръцете си – оцапани с кръв.

Убийство в сутрешно телевизионно шоу в "Хъдсън и Рекс"

Уенди не помни какво се е случило предишната нощ, но Донован се опитва да поддържа жива надеждата си, че тя е невинна. Полицаят си поставя за мисия да докаже невинността на бившата си приятелка, с цел да защити от проблеми дъщеря ѝ Камила.

Тайни от миналото изплуват в настоящето в "Хъдсън и Рекс"

Аутопсията, извършена от Сара, потвърждава, че жертвата не е убита в апартамента, което е потвърдено от Рекс. Кучето хваща следи от дървеници по дрехите на жертвата, но подобни не са открити на друго място в апартамента. Татуировката на ръката на жертвата отвежда Чарли и Рекс до „Екселиум“ – култов уелнес център, където неотдавна съквартирантите са се лекували. Оказва се, че практиките в рехабилитационния център наподобяват на религиозен култ, което поставя нащрек следователите. Какви тъмни тайни крие известният здравен център и има ли връзка с убийството?

Не пропускайте да се потопите в подземния свят с отдел "Тежки престъпления", с  криминалния екшън сериал “Хъдсън и Рекс” всеки делничен ден, от 22.30 ч. по NOVA.