Не пропускайте епизода на успешния криминален екшън сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Осъденият убиец Ромео Грийн е пуснат от затвора след 20 години зад решетките за убийството на Джонас Макленан, синът на полицейския шеф. На вечерта след освобождаването на Ромео, братът на жертвата – Тай Макленан, е намерен, убит по същия начин, както при първото престъпление – бутнат от върха на „Сигнал Хил“. Чарли и Рекс пристигат на местопрестъплението и се натъкват на Фийби Сноу –авторка на подкаст за престъпления, която рови в търсене на подробности за случая.

Романтична среща с фатален край в „Хъдсън и Рекс“

Въпреки че всички доказателства сочат, че извършителят отново е Ромео, Фийби се кълне, че Ромео е жертва на схема и не е извършил нито едно от двете престъпления. Докато Чарли и Рекс проучват доказателствата, вниманието им е привлечено от заговор в самото полицейско управление. Ключът към разплитането на двете престъпления се крие в надзирателя Донъван, чиято дълга служба в полицейското управление в Сейнт Джон крие дълго пазена тайна.

Не пропускайте да се потопите в подземния свят с отдел "Тежки престъпления", с  криминалния екшън сериал “Хъдсън и Рекс” всеки делничен ден, от 22.30 ч. по NOVA.