Не пропускайте епизода на успешния криминален екшън сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

В навечерието на годишната церемония по награждаване на Асоциацията на съдебните лекари, Сара е на вечеря с Виктор Мадокс – бивш неин преподавател и ментор, и съпругата му Ванеса. Професорът е в града, за да получи награда за цялостен принос. Няколко часа по-късно Чарли получава тревожно обаждане от Сара и заедно с Рекс се втурва към хотела, където е отседнал професорът.

Спецакция срещу фалшификатори в „Хъдсън и Рекс“

Д-р Мадокс се е събудил в леглото си от внезапно неразположение и е открил съпругата си мъртва. Самият той е облят в кръв, без да помни какво се е случило. Сара е убедена, че д-р Мадокс не е извършил убийството – той е в един хотел с най-добрите умове в съдебната медицина в страната. Въпреки че Чарли подозира, че отношенията на Сара с Мадокс ѝ пречат да разсъждава безпристрастно и логично, той обещава да залови убиеца на Ванеса.

„Хъдсън и Рекс“ по следите на сериен подпалвач

На фона на разкритата информация за професионална завист и тайни в Асоциацията, става ясно, че Сара е права, а Чарли и Рекс са натоварени със задачата да разплетат измамата.

Не пропускайте да се потопите в подземния свят с отдел "Тежки престъпления", с криминалния екшън сериал “Хъдсън и Рекс” всеки делничен ден, от 22.30 ч. по NOVA.