Панелистите в „На кафе“ коментират социалния експеримент Big Brother - риалити форматът, който промени телевизионната история

Нормално е да има хора, които да се възмущават от кастинга, подбора или това, което виждаме в къщата на Big Brother, но грешката, която допускат е, че не отчитат, че това е риалити формат. Big Brother е социален експеримент и хората вътре са част от нашето общество. В предаването присъства представителка на поколението Gen Z и това е Кристи. Важно е да се види какво я вълнува и интересува. Друг интересен персонаж е Веселка, която често говори за семейни ценности и морал, но коментарите за нея са основно около дръзкото й появяване в къщата. В компанията има и човек, изучавал най-важните църковни постулати в Духовната семинария, но е постоянно раздвоен. Какво ще се случи с него и как ще комуникира с останалите?

Първи любовни искри и скандали за храна в Big Brother

„Big Brother се завръща след Ковид, но манталитетът и светът се е променил. Въпросът е, че ние все по-трудно живеем заедно. Не трябва да си заравяме главите в пясъка, защото хората, които са в Big Brother съществуват и са в света около нас“, споделя мнението си Кристина Патрашкова.

От първите два епизода наблюденията са, че хората трудно комуникират помежду си. На участниците им липсва жизнено важна част от ежедневието – мобилния телефон. Една от основните им задачи е да изградят добра комуникационна среда.

Според коментаторите в студиото на „На кафе“ има значителен прогрес от риалити формата, излъчван преди 15-20 години. Персонажите в настоящия сезон на Big Brother са интересни, шарени и провокативни, които отстояват позициите си.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Редактор: Райна Аврамова