Да е умна, хитра, най-хубава в селото са само част от строгите изисквания...

Димитър, Емил, Иван, Свилен и Стефан са фермерите, които получиха най-много писма в романтичното риалити „Фермер търси жена\". Според регламента на предаването, те са петимата, които ще продължат участието си и ще търсят своята истинска половинка в ефира на Нова ТВ.

В първия епизод, който бе излъчен вчера, чаровната водеща Алекс Сърчаджиева трябваше да се раздели с половината от участниците – Ивелин, Йордан, Митко, Павел и Стоян. Те напуснаха шоуто, но тяхното любовно пътешествие ще продължи зад кадър. И петимата получиха своите пълни кутии с писма и предстои да допишат своята любовна история.

За Димитър, Емил, Иван, Свилен и Стефан обаче романтичните вълнения предстоят с пълна сила. Оказа се, че да избираш жени никак не е лесно. Не подозирал, че е предизвикал такъв интерес, Иван от Свищов бе готов да одобри не 5, а цели 50 дами.

 

Димитър от Хасково получи писма и от страни като Италия, Германия и Гърция. Да избере петте си фаворитки само по снимка и текст бе особено трудно и за Свилен, собственик на биохотел и биоферма в Разлог.

 

Най-сериозна, но и най-взискателна беше подкрепата, която Стефан от Монтана получи от семейството си. „Да е умна, хитра, най-хубава в селото, да е общителна и да не е темерут\" бяха само част от строгите изисквания на старейшините към кандидатките.

 

След дълго и щателно преценяване на всяка една претендентка, накрая петимата определиха своите избраници. Сред селекцията имаше дами, прекратили наскоро неуспешна връзка, управител на хотел в Гърция, както и участничка, запалена по дамските ралита. Някои открито признаха, че готвенето не е за тях, но други бяха категорични, че могат да приготвят такива манджи, че нито един фермер не би устоял.

 

Първият епизод ни направи свидетели и на първата среща на Емил от Велико Търново, който избра да подари на избраниците си едно различно изживяване – возене на джет. Освен екстремно, срещата премина и не по-малко вълнуващо и нетърпеливо за избраниците на Емо, които не скриха вълнението си и откровено признаха, че не е липсвало романтичното усещане на пеперуди в стомаха и подкосяване на краката.

 

Как ще преминат срещите на останалите участници и кои ще бъдат първите щастливки, които ще приготвят багажа си за живота във фермата, ще разберем следващия четвъртък, 06 октомври, от 20.00 ч. в ефира на Нова ТВ.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си