Той приготви шпиковано телешко по рецепта на майка му...

Журналистът Витомир Саръивонав влезе в ролята на талантлив кулинар в \"На кафе\". Той спази обещанието, дадено на Гала преди 10 месеца и половина навръх Нова година, а именно да приготви шпиковано телешко по рецепта на майка му.

 

Журналистът се е учил да готви като е гледал дядо си и майка си. Никога не записва рецепти и винаги готви на около, но всичко му се получава невероятно вкусно.

 

Витомир е специалист по приготвянето на ястия със свинско и телешко месо, докато ястията с пилешко са запазена територия на съпругата му Деляна. Бившият водещ на \"Цената на истината\" и \"Здравей, България\" обожава месо, въпреки че заради подаграта, от която страда, има лекарска забрана да го употребява.

 

Цялото семейство на Витомир обожава да хапва суши. Журналистът се влюбил в азиатската кухня преди години по време на командировка в Япония и е особено щастлив от факта, че съпругата му се е научила да приготвя суши.