Какво е да се изправиш над десетки метри височина и да полетиш надолу във въздуха?

Какво е усещането да си на ръба? Да се изправиш над десетки метри височина и да полетиш надолу във въздуха? Отговорите на тези въпроси ще търсят репортерът Йоана Гочева и операторът Стефан Тодоров в \"Темата на спорта\" този петък, 25 ноември.

Те ще ни срещнат с една от най-атрактивните и опасни дисциплини – Cliff Diving (скачане сред скали). Тодор Спасов е професионален състезател именно в този спорт. Той е и единственият българин, който участва в най-престижните международни състезания. За младия спортист всеки скок е спечелена битка с най-сериозния противник – собственият страх. Каква е тръпката от изживяването, какви са опасностите и удоволствието от тази невероятна професия ще ни разкаже самият той в „Темата на спорта\" този петък по Нова ТВ.

Диема и Нова Спорт ще зарадват футболните фенове с най-зрелищните двубои. Още утре, 23 ноември, от 21.45 ч. двата канала са приготвили за зрителите два германско-английски сблъсъка. Пряко по Диема Арсенал приема Борусия Дортмунд, а по Нова Спорт Байер Леверкузен ще посрещне Челси. За ценителите на Купата на Футболната асоциация на Англия ще бъдат преиграванията от първия кръг на турнира. В сряда през нощта на запис зрителите ще могат да гледат срещите Стауърбридж срещу Плимут Аргайл и Бат Сити срещу Дагенам и Редбридж.

През уикенда фокусът ще бъде върху Висшата лига. Дербито на кръга е неделният сблъсък Ливърпул – Манчестър С. от 18.00 ч. по Диема, като преди него – от 15.30 ч. Нова Спорт ще излъчи двубоя Суонси – Астън Вила. Съботата също ще разгорещи футболните страсти. По Нова Спорт денят ще стартира с мача Стоук Сити – Блекбърн, последван от Челси – Уулвърхямптън и ще завърши с Арсенал – Фулъм. По Диема коронният двубой ще започне в 17:00 ч – Манчестър Юнайтед – Нюкасъл.