Специална астрологична прогноза от Оксана Хорват-Станчева в първите дни на новата година

 

Нова година, стар парламент. Какво не видяхте от парламентарното риалити „Стажанта”? В специално новогодишно издание на рубриката на републиката всичко, което Стажанта искаше да ви покаже през 2014-а.

 

Има ли зомбита сред нас? Не, не говорим за тежко празнуващите коледните и новогодишните празници, а за истински мъртъвци, върнати в света на живите с вуду магия. Светослава Рудолф разговоря по темата с писателя и бивш български посланик – Богомил Герасимов. Ако щете, вярвайте.

 

Каква ще е 2015-а за България и за тези, от които зависи нейното бъдеще? Специална астрологична прогноза от Оксана Хорват-Станчева в първите дни на новата година.

 

За съдбата на стадото и за съдбата на черната овца. За любимите жени, провала, успеха и парите. Откровен разговор на Сашо Диков с продуцента и музикант Денис Ризов. 

 

Поздрави от Ел Ей. Ексклузивно интервю с българската красавица, осъществила американската мечта – Соня Васи. Живот като на кино.

 

В първите дни на 2015-а ще видите телевизионния любимец Ники Кънчев в непозната светлина – тази на радиоводещ. Защо никога няма да напусне радиото, с какви трудности се е борил досега и кое е най-милото му – в неделя в ДИКOFF.