Гледайте специалните летни издания на Национална лотария в събота от 19.30 ч. по Нова

Стефан Ковачев от град София е късметлията, който на 30 май 2015 година спечели чисто нов френски автомобил от телевизионната игра „На крачка от късмета“ на Национална лотария. Екип на предаването го посети, за да провери как наградата е променила живота му.

„Чувствам се късметлия“ бяха едни от първите думи, които щастливецът сподели пред екипа на Национална лотария. Дори няколко месеца след своето участие Стефан разказва с голямо вълнение за преживяното. „Радостта е просто неописуема. Човек трябва да го изпита, за да разбере как е. Не може да го обясниш.“

Стефан работи като таксиметров шофьор, а таксито, което кара в момента, е на аренда. „Новата кола искам да я направя жълта и да работя с нея. Тя е комфортна, голяма, хубава и ще имам повече клиенти с нея“, разкрива късметлията.

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.