Не пропускайте специалните летни издания на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Въпреки че не спират да обикалят страната, за да покажат как се е променил животът на големите късметлии в Национална лотария, водещите Захари Бахаров и Рая Пакова се събраха в София, за да връчат чекове на десетима щастливци, които са си спечелили печалби за 210 000 лева.

Най-големия късметлия, който получи чек за своята печалба тази седмица се казва Христо Пенчев от село Плачидол. Той си е спечелил 100 000 лева от билета „Лото+“. „Мечтата ми се сбъдна. Ще взема на децата по един апартамент и ще си оправя къщата“, заяви щастливеца.

Христо Христов от град Перник е следващият голям късметлия. Той получи чек за 50 000 лева печалба от билет „Кеш х10“. Тодорка Траева от град Пловдив се прибра с чек за 10 000 лева печалба от билета „Лото +“. Стефчо Ламбев от гр. Русе получи чек за 10 000 лева спечелени от билета „Печалба за цял живот“. Билет „Мечтаният дом“ е бил късметлийски за Васил Лазаров от гр. Велико Търново, който получи чек за 10 000 лева печалба. Чек за 10 000 лева получи и Емил Янев от с. Чешнегирово. Той е имал късмет с билет „Лото Зодиак“. Недялка Димитрова от град Стара Загора пък си е спечелила 5 000 лева от играта „Лото 6 от 47“. Билетът „Лото +“ зарадва двама участници с печалби от по 5 000 лева. Това са Красимира Данкинова от град Ямбол и Красимира Събева от град Варна. Последният късметлия, който получи чек за своята печалба тази седмица, се казва Иван Димов от град Септември. Той също получи чек за 5 000 лева печалба, но от билет „Лото Зодиак“.

Не пропускайте специалните летни издания на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.