Гледайте специалните летни издания на Национална лотария в събота от 19. 30 ч. по Нова

Преди около 10 месеца билетът „МЕГА МИЛИОНИ“ отвежда Альоша Дунавски от град Ихтиман в студиото на предаването Национална лотария. 28-годишният щастливец участва в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“, от която печели 30 000 лева. Екипът на Национална лотария не пропусна възможността да посети късметлията, за да види как се е променил живота му.

„Сега по-добре живеем и имаме по-голямо самочувствие“, споделя бащата на Альоша. С част от спечелените пари семейството е направило цялостен ремонт на къщата, в която живеят. Купили са ново обзавеждане на хола, нова кухня и домакинска техника. Подновили са обзавеждането и в спалнята на Альоша и неговата годеница. Късметлията е заделил част от печалбата и за почивки. „Досега моите родители са плащали всички почивки. Сега за пръв път аз ще платя тяхната почивка“, споделя с гордост Альоша. 

„Сега мечтая пак да участвам и да спечеля много повече“, бяха финалните думи на 28-годишният късметлия.

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте да видите как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.