Гледайте специалните летни издания на Национална лотария в събота от 19. 30 ч. по Нова

Бившият кмет на село Карагеоргиево Ружди Хюсеин записа името си в историята на Национална лотария. Преди няколко месеца той си спечели страхотните 100 000 лева от билета „Monte Carlo Рулетка“. Екипът на Национална лотария го посети в дома му, за да видите как живее късметлията след голямата печалба. 

„Аз съм много добре, щастлив съм. Чувствам се спокоен след печалбата“ бяха първите думи на Ружди. От 30 години той живее с жена си и неговите родители в село Карагеоргиево. Желанието му е да закупи къща в град Айтос, за да е по-близо до децата и внуците си. „В момента търсим подходяща къща, на хубаво място, в близост до центъра“. Въпрос на време е Ружди да закупи желаната от него къща и да сбъдне мечтата си. Вие не забравяйте да пробвате късмета си, защото в билетите на Национална лотария има още много страхотни печалби, с които може да промените живота си.

Не пропускайте да видите как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.