Вторите Номинации в Big Brother All Stars - от 20.00 ч. по Нова ТВ

Вторите по ред номинации за Big Brother All Stars ще се проведат тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ. След бурна седмица в Къщата, в която някои от Съквартирантите стигнаха до прага на търпението в психологическия трилър, те ще заявят гласно своите предложения кой да напусне шоуто. Номинациите, които звездите ще предложат, ще бъдат гледани както от зрителите, така и от останалите Съквартиранти. 

В седмичната номинационна игра, наречена „Мозъци“, риалити звездите ще попаднат в истинска главоблъсканица. Те ще бъдат разделени на два отбора с капитани – Лео и Райна. В задачата звездите трябва да отговорят на 14 въпроса за живота в Къщата, като някои от тях ще затруднят и най-информираните Съквартиранти. 

За участниците предстои още едно предизвикателство, свързано с тяхната наблюдателност. Те ще намерят знаци под формата на цитати, табелки и тайни шифри, разположени на най-неочакваните места в Къщата. Какво ще бъде разрешението на задачата и какви условия ще постави Big Brother на Съквартирантите, зрителите ще разберат в лайв изданието тази вечер. 

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат депутатката Таня Буруджиева, журналистката Соня Колтуклиева, психоложката Ани Владимирова и бившата Мис България Таня Карабелова. 

Кои ще бъдат номинирани след бурните събития в Къщата и в чия полза ще завърши номинационната игра, гледайте тази вечер от 20.00 ч. в Big Brother All Stars по Нова ТВ.