Сериалът „Имението Даунтън” от 17 декември по Нова ТВ

Звездата от Нотинг Хил – Хю Боневил, и двукратната носителка на Оскар – Маги Смит, позната на зрителите и като Миневра Макгонакъл от поредицата Хари Потър, ще бъдат любезни домакини в аристократичното имение Даунтън от 17 декември по Нова ТВ. Точно тогава започва премиерният британски сериал „Имението Даунтън”.

Поредицата влиза в рекордите на Гинес като най-високо оценената от критиците. Носител е на два Златни глобуса, девет награди Еми, а всеки епизод във Великобритания е гледан от впечатляващите над 10 милиона души. Сериалът, който се радва на толкова много признания, е и любимият на първата дама на САЩ Мишел Обама. 

Какво не знаем за ролите на актьорите в  „Имението Даунтън”?  Хю Боневил зрителите ще видят като главата на богатата и аристократична фамилия Кроули, а Маги Смит влиза в ролята на неговата майка. Важна главна роля в поредицата има и номинираната за Оскар Елизабет Макгавърн, както и актьорът Дан Стивънс, който наскоро бе обявен за най-стилния мъж на Острова за 2013 г. 

Специална игра за истинските фенове на „Имението Даунтън” ще стартира  на официалната Facebook страница Нова ТВ още от следващата седмица. Почитателите на продукцията могат да oчакват и още изненади, отново във Facebook на адрес Facebook.com/Novatv.bg. Вижте повече във видеото.