От днес „Господари на ефира” са с нови водещи и нов час на излъчване – от 22.30 ч. по Нова

„За мен е чест и удоволствие да водя „Господари на ефира”. Това е едно от малкото предавания, които гледам с голям кеф, дори сега, когато съм негов водещ. „Господари на ефира” не е предаване, а институция, която прави много красиви неща, които за съжаление държавата не прави. Затова трябва да има такива корективи, които да казват къде се намираме", сподели Силвестър Силвестров в „Здравей, България” по повод ангажимента му като водещ на „Господари на ефира”.

„Хората страдат, защото нямат защита, а „Господарите”  наистина вършат работа”, допълни Милица Главнишка, която е негова екранна партньорка. Милица се е съгласила да води предаването, за да изобличава неправдите.

Вчера, в началото на новата седмица, Милица и Силвестър Силвестров  смениха досегашните водещи на „Господари на ефира" Мария Игнатова и Румен Угрински, които се оттеглиха на заслужена лятна почивка. От днес предаването вече е с нов час – 22.30 ч.

„Нямаме опит като водещи, затова нямаме и гафове” – заяви Милица Гладнишка в отговор на въпроса дали „Господарите” са улавяли нейни екранни гафове. „Хората се притесняват да не направят гаф, а ние напротив – търсим гафове и искаме да направим гаф, но не ни се получава” – допълни я Силвестър.

Не пропускайте „Господари на ефира” с новите водещи Милица Гладнишка и Силвестър Силвестров, от 22.30 ч. по Нова.