Гледайте в следващите епизоди на „Малката булка” от 16.30 ч. по Нова

Церемонията по предаването на сестрата на малкия Джагдиш – Сугна, в дома на нейния жених ще предизвика нови неприятности за Ананди и нейните родители в следващите епизоди на премиерния индийски сериал „Малката булка” от 16.30 ч. по Нова.

Бащата на Кхаджан заложи земята си при лихварите, за да спази ритуалите, като купи скъп подарък за празненството и да не се изложи пред своите сватове. Сватът на Кхаджан – Бейрон, научава за неговата постъпка и откупува полицата му от лихварите, но това дава повод на майка му Каляни, която научава за залога, да унижи родителите на Ананди и да ги изнудва.

Ананди иска на празненството да дойде и нейната приятелка - овдовялата Пули, но това е невъзможно, тъй като традицията не позволява присъствието на вдовици на церемонията. Но Джагдиш ще намери начин да вмъкне Пуили на сватбата на сестра си.

Дали това няма да вкара Ананди и родителите ѝ в още по-големи неприятности? Ще разберем в следващите епизоди на премиерния индийски сериал „Малката булка” от 16.30 ч. по Нова.