Интервю с победителката в „Големите надежди” за сп. HELLO! България

„Българската Лара Фабиан” - така нарекоха 14-годишната Кристиана Асенова след участието й в шоуто за талантливи пеещи деца „Големите надежди” по Нова. Също като известната канадска певица тя е очарователна - със срамежливия си поглед и широката усмивка, с трапчинките, които често изгряват върху страните й, докато говори.

С изпълненията си на Adagio на Лара Фабиан и „Хубава си моя горо” тя безапелационно спечели сърцата на зрителите. „Много искам някой ден да пея на една сцена с Лара Фабиан. Вече имам билет за концерта й в България - братовчедите ми ме изненадаха”, разказва Кристиана в интервю за новия брой на сп. HELLO! България. Журито беше възхитено от всяко нейно изпълнение, а Любо Киров й отправи покана да се срещнат наесен в X Factor.

„Участвах не толкова заради наградата, колкото за да спечеля зрителските сърца”, казва още тя. „Всички са победители - и Радко, и Мариам, и останалите деца. Всички са страхотни”, добавя Кристиана, като подчертава, че е създала много приятелства в „Големите надежди”. 

Кой я вдъхновява за първите й срещи с музиката, какво е усещането да е на сцена и за какво мечтае победителката в „Големите надежди” - отговорите на Кристиана Асенова ще откриете в новия брой на HELLO! България.