Темите и гостите в предаването тази неделя от 16.00 ч. по Нова

Тази неделя в предаването „Дикoff” по Нова ще видите бизнесмена Стефан Шарлопов, Тодор Славков, Мис България 2014 Симона Евгениева, съдия Павлина Панова, Стажанта и невероятната история на Атче Хаптулова.

В тазседмичната парламентарна обиколка на Стажанта уастват депутати, министри и историята на сираците, които помагаха по време на бедствието в Аспарухово.

Няколко дни преди изслушването и гласуването за председател на ВКС единият от претендентите – съдия Павлина Панова, гостува на Сашо Диков, за да даде своите отговори на някои въпроси, свързани със съдебната система, които обществото задава отдавна.

За миските и хората. Новата кралица на красотата, Мис България 2014 Симона Евгениева, сяда срещу Сашо Диков, за да отговори на въпроса „Колко е важно да бъдеш красив?”.

Пет деца срещу сто милиона. Защо удоволствието от печеленето на пари не може и за миг да се сравни с щастието от смеха на децата ти? И още: как се става цар на кроасаните и милионер от вода? На тези въпроси ще отговори бизнесменът Стефан Шарлопов. Разговор в две части, който не е за изпускане.

Другарят Тодор Славков, след като стана любимата риалити звезда на България, разказва какво му костваше това, още ли смята, че трябва да му върнат държавата и защо изчезна след Big Brother.

Господ дава, че и в дебитна карта вкарва. Невероятната история на едни 28 хиляди лева и двама бедняци, забогатели по погрешка. Атче Хаптулова прави директно обръщение от село Константин към Банкя и Бойко Борисов. Ако Темида е сляпа, дали Бойко е глух за молбите на бедните?

Гледайте „Дикoff” в неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.