Не пропускайте най-щедрата телевизионна игра и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Тази седмица Национална лотария раздаде печалби на стойност 278 500 лева в ефира на Нова. Първият голям късметлия в предаването се казва Костадин Лазаров от град Хасково, който си тръгна с чисто нов френски автомобил от играта „На крачка от късмета“. Костадин е на 25 години и работи като продавач-консултант. „Много е хубава играта. Голяма емоция, едно невероятно преживяване. Пожелавам късмет на всички“, сподели след края на предаването късметлията.

„Сейфовете“ на Национална лотария и тази седмица не пропуснаха да се разплатят щедро с двама участника – Блага Благоева от град София и Христина Семерджиева от град Сопот. Христина спечели 2 500 лева, а Блага получи шанс да утрои печалбата си във втори кръг на играта и да си тръгне от предаването с 43 500 лева. Блага е на 39 години от град София. Със спечелената сума от Национална лотария ще направи ремонт на апартамента си и ще пътува в чужбина.

Голямото раздаване на пари продължи и след играта „Сейфове“. Водещият Захари Бахаров връчи чекове на 12 късметлии, спечелили големи печалби от билетите на Национална лотария. ТОП печалба в размер на 100 000 лева от билета „Лото Зодиак“ е спечелена от Боянка Орманджиева от град Хасково. Късметлийката е на 43 години и работи като продавач-консултант в месарски магазин. „Никога преди не съм вярвала, че ще спечеля. Това е чудо!“, сподели пред Захари щастливката. Тонислав Георгиев от град Варна получи чек за печалбата си в размер на 20 000 лева от билет „Лото+“. Николета Николова от село Церово получи чек за 10 000 лева печалба, но късметлийският за нея билет е „МЕГА МИЛИОНИ“. Ибрахим Адемов от град Стражица получи чек за 10 000 лева печалба от билет „Златната 7“. Любима Пилевска от град Благоевград взе чек за 10 000 лева печалба от играта „Лото 6 от 47“. Албена Николова от град Благоевград получи чек за 5 000 лева печалба от играта „Лото 6 от 47“. Валентин Данелов от село Тетлен също получи чек за 5 000 лева печалба от билет „Лото+“. Асен Шашев от село Христо Даново се прибра с чек за 5 000 лева печалба от билет „Златната 7“. Парашкева Илиева от град София също взе чек за 5 000 лева печалба, но от билета „Сбъдни мечтите си“. Суртин Емин от град Айтос се прибра с чек за 5 000 лева печалба от билета „Лото+“ , а Веселин Петков от град Плевен с чек за 5 000 лева печалба от билет „Златната 7“. Последният късметлия тази вечер, който получи чек за моментната си печалба, се казва Анелия Стоянова от град София. Тя печели 5 000 лева от билет „Лото+“. Водещата Рая Пакова връчи и плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Виргиния Цолова от село Овча Могила, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

В последната игра от тази седмица за „МЕГА ДЖАКПОТ” достигащ 1 милион лева се бори Мария Дамянова от град Разлог. Опонентите й нямаха нейния късмет, но въпреки това си тръгнаха с печалби от по 500 лева и билет на Национална лотария. С много увереност и правилна преценка Мария даде две верни предположения и натрупа 20 000 лева. Мария реши да заложи на сигурно и да запази печалбата си, вместо да продължи да играе. Мария е на 35 години и работи на бензиностанция. „Вярвах, че ще ме изтеглят за участие в предаването и че ще спечеля голяма сума. Аз съм късметлийка в живота“,  сподели след предаването Мария.

Не пропускайте най-щедрата телевизионна игра и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.