Водещият на Новините на Нова Богомил Грозев се присъединява към екипа на „Здравей, България”

Водещият на Новините на Нова Богомил Грозев се присъединява към екипа на „Здравей, България”, за да представя информационния поток на всеки кръгъл час. На живо, с най-актуалното от горещите точки и събития - това ще бъде новата линия на сутрешните новини. 

„Идеята е да информираме хората за всичко, което трябва да знаят, преди да излязат от домовете си и да тръгнат на работа - водещите новини, полезна информация и, разбира се - винаги нещо свежо и забавно, което ще ги накара поне леко да се усмихнат рано сутрин”, така обяснява задачата си Богомил Грозев. 

„Богомил заменя късните новини с ранния час, за да се включи в успешния тандем на Ани Цолова и Виктор Николаев и да развие своя доказан репортерски талант да „изнася” новините на горещите точки, където се случват събитията”, обясни директорът на Новините на Нова Дарина Сарелска. Досегашната водеща на сутрешните Новини Невена Василева поема повече емисии през деня. „Невена е едно от най-харесваните лица на медията, с огромен потенциал за развитие и с обещаващо бъдеще в Новините на Нова”, коментира Сарелска.