Нова мистерия ще бъде разплетена в „Елементарно, Уотсън” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Шерлок Холмс е на път да стане новата жертва на сериен убиец в четвъртия епизод на криминалния сериал „Елементарно, Уотсън” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Капитан Грегсън търси помощта на Холмс в разследването на изчезването на високопоставен служител от Уол Стрийт. Макар че ненавижда финансовите акули, Холмс няма търпение да разплете мистерията. Финансистът е открит мъртъв в следствие на свръхдоза наркотик. Шерлок обаче открива, че това не е единствения случай на свръхдоза на Уол Стриийт през последния месец. Детективът попада на следите на сериен убиец, който е взел на прицел банковите служители на компанията. Ситуацията се усложнява, когато убиецът отвлича Шерлок, за да предотврати своето разкриване.  Доктор Уотсън се обръща за помощ към капитан Грегсън, но за да спечели неговото внимание и доверие, е принудена да разкрие естеството на отношенията ѝ с Холмс.

Ще успеят ли Грегсън и Уотсън да спасят Холмс? Ще разберем в четвъртия епизод на криминалния сериал „Елементарно, Уотсън” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.