Гледайте „Закони на привличането” от 13.00 ч. и „Американско сватбено одеяло” от 14.45 ч. по Нова

Забавление, романтика и добро настроение очакват зрителите с филмите „Закони на привличането” и „Американско сватбено одеяло” следобед в ефира на Нова. 

Киномаратона открива в 13.00 ч. тандемът Пиърс Броснан и Джулиан Мур в с романтичната комедия „Закони на привличането”. Във филма способна, несигурна и необвързана адвокатка по разводите се изправя срещу чаровен и неетичен, но също толкова способен адвокат по разводите в съдебен спор. Вечерта преди процеса двамата се срещат, напиват се и преспиват. В съда тя губи за първи път дело, след като той използва информация, разкрита от нея на срещата им предишната вечер. 

Как ще завърши конкуренцията им в съдебната зала и извън нея зрителите ще видят комедията „Закони на привличането” от 13.00 ч., след което щафетата поема романтичният филм „Американско сватбено одеяло” от 14.45 ч. по Нова. Уинона Райдър блести в този шедьовър, режисиран от Джослин Мурхаус, партнират й носителките на „Оскар” Елън Бърстин и Ан Банкрофт. В една съвременна филмова класика „Американско сватбено одеяло” събира силна страст, истинска любов, измяна, радост и няколко поколения от най-талантливите актриси на Холивуд.