Кино маратонът тази вечер започва в 20.00 ч. с „Бевърли Хилс Чихуахуа 3”, следват „Тримата мускетари” от 21.45 ч. по Нова

Кино маратонът в събота вечер започва със смях, любов и забава за цялото семейство с филма „Бевърли Хилс Чихуахуа 3” от 20.00 ч., който е премиерен за ефира на Нова. Комедията ще отведе зрителите при Папи и неговото семейство, настанени в луксозен хотел с прекрасен кучешки СПА център. В кучешкия рай настъпва суматоха, когато най-малкото кученце в глутницата Роза, се изпълва с несигурност. Единствено Папи може да я накара да се почувства наистина специална. 

Приключенията в ефира продължават в 21.45 ч. с конски тропот, звън на шпаги и комични ситуации във филма „Тримата мускетари”. Зрителите ще видят Чарли Шийн, Кийфър Съдърланд, Оливър Плат в опасна мисия за спасяването на краля, водени от мотото „Един за всички. И всички за един”. Безстрашното трио трябва да осуети плановете на коварния кардинал Ришельо, целящ да злепостави краля на Франция. Скоро към тях се присъединява младият Д`Артанян (Крис О`Донъл), който обаче се влюбва в опасна шпионка на кардинала милейди Уинтър.

Не пропускайте филмите „Бевърли Хилс Чихуахуа 3” от 20.00 ч. и „Тримата мускетари” от 21.45 ч. по Нова.