Романтичната комедия е изборът на зрителите в най-демократичната телевизионна кампания

Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк ще опитат да станат приятели с привилегии във втората седмица на "Великият понеделник". Комедията, която победи в битката на титаните сред филмите в кампанията разказва историята за отношенията на младите и проспериращи в кариерата си Джейми и Дилън. Съдбата среща случайно двамата много скоро след като са приключили неуспешни връзки, затова те решават да опитат нещо ново. Ще се развият ли плановете им както очакват?

В петото издание на най-демократичната телевизионна кампания "Великият понеделник", зрителите избират какво искат да гледат в понеделник и могат да спечелят страхотни брандирани награди. На финала пет от всички гласували киномани, избрани чрез жребий, ще имат възможността да се сдобият с голямата награда - кино кресло.

През лятото на 2013 г. за първи път властта бе дадена в ръцете на телевизионните зрители, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Новите филмови заглавия може да намерите в сайта на "Великият понеделник", а още информация за кампанията може да откриете във Facebook страницата на KINO NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес