Актрисата разказа интересни подробности за работата си в в най-успешния български медицински сериал в „На кафе”

„Предстоят много интересни събития и развития в „Откраднат живот”. Не само за моята героиня, но и за целия сериал като цяло. Моят образ се развива в много интересна посока, на моменти провокативна и неочаквана”, разкри Елена Карабойчева в „На кафе”. Актрисата е позната на зрителите със своето превъплъщение в ролята на сестра Чокова в най-успешния български медицински сериал.

„Много ми е приятно да снимам с този екип. Много големи професионалисти са. Много голямо удоволствие сега ми доставя да гледам Иван Юруков. Той е феноменален. Гледам го и в театъра. Този човек е вселена”, сподели Елена Карабойчева.

„Атмосферата на снимачната площадка на „Откраднат живот” е невероятна. Ние снимаме вече седми сезон. Това са повече от три години и макар да звучи като клише, наистина сме станали като едно семейство”, разказа актрисата.

Какво още разказа актрисата за своя личен и професионален живот, гледайте във видеото от „На кафе”.

Не пропускайте новите епизоди  на „Откраднат живот: Любовта лекува“ във вторник, сряда и четвътртък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.