Припомнете си епизодите на българската криминална комедия тази вечер от 21.00 ч. в ефира на NOVA

В криминалната комедия „Господин Х и морето” чаровният измамник с много лица Калин Врачански завърта главите не на една, две или три, а на цели четири дами. Той се превъплъщава в различни персонажи - учител, сваляч, манипулатор, но като истински плейбой попада в серия от заплетени и комични любовни и житейски ситуации. Ще съумее ли да се измъкне с лекота от тях и ще свали ли накрая маската, която носи?

Поредицата, която разказва с хумор за малките и големите лъжи в живота, за фалша в човешките отношения и щастието, е заснета в разгара на летния сезон във Варна, където се развива голяма част от действието. Освен доказани имена, сред които са Калин Врачански, Алекс Сърчаджиева, Стоян Радев, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев и Пламен Великов, ще видим и млади таланти като Христо Пъдев, Светломир Радев и Ина Добрева.

Криминалната комедия обещава много забавни случки и повдига темата за лъжата и за всички скрити тайни, които всеки от нас някъде е скрил в подсъзнанието си и го е страх да извади.

Ще успее ли да преодолее предстоящите заплетени ситуации и ще заплени ли сърцата на красивите жени Господин Х? Ще открие ли страховете им и ще се възползва ли от тях, гледайте епизодите на криминалната поредица „Господин Х и морето” тази вечер от 21.00 ч. в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook