Не пропускайте епизода на успешния криминален екшън сериал в петък вечер от 22.30 ч. по NOVA

Посред нощ една яркосиня светлина в небето кара шофьорът на „открадната“ кола да загуби контрол над автомобила, предизвиквайки смъртоносен инцидент. Когато Чарли разследва мястото на катастрофата, той забелязва, че електрическите части под капака на колата са напълно изгорели, а шофьорът си спомня, че е видял странна синя светлина преди сблъсъка.

Разследване на клиника за рехабилитация в "Хъдсън и Рекс"

Джес открива множество свидетелства за светлини в небето и разбира, че старият им приятел и паранормален детектив Тайлър Холдън ги следи. Въпреки че Тайлър е убеден, че те са с извънземен произход, истината може би е по-скоро научна. Чарли разбира, че е използвано високотехнологично устройство, за да се деактивират електронните системи в града.

Убийство в сутрешно телевизионно шоу в "Хъдсън и Рекс"

Когато е убит водещият експерт на технологията, екипът се мъчи да отгатне коя ще е следващата жертва на злосторника. Благодарение на чувствителния слух на Рекс, който улавя честотите на устройството, „Тежки престъпления“ имат предимство.

Не пропускайте да се потопите в подземния свят с отдел "Тежки престъпления", с  криминалния екшън сериал “Хъдсън и Рекс” всеки делничен ден, от 22.30 ч. по NOVA.