Гледайте „Принцът и аз: Кралска сватба“ от 13.00 ч. и „Али Баба и четиридесетте разбойници“ от 15.00 ч.

Много емоции и вълнуващи приключения очакват зрителите на NOVA през съботния киноследобед. От 13.00 ч. двама влюбени, са изправени пред огромно предизвикателство, защото не могат да сключат така желания от тях брак. На любовния фронт всяка пречка се приема като края на света, но още по заплетено става когато във взаимоотношенията между двамата влюбени се намесва и короната. Планиращи сватбата си, влюбените Едвард и Пейдж разбират, че връзката им поставя в опасност датската монархия.

Злият норвежки принц Алберт цитира стар закон, според който престонаследникът на Дания е принуден да се венчае само за жена от благородно потекло, в противен случай трябва да се откаже от короната. Възможността, която предлага на неженения наследник на трона Едвард е да се ожени за неговата дъщеря, вместо за любимата му американска годеница. Ще се пребори ли Пейдж за сърцето на любимия? Може ли да се намери вратичка, която да позволи на Едуард да се ожени за жената, която обича, гледайте развръзката в „Принцът и аз: Кралска сватба“ от 13.00 ч. по NOVA.

 

 

По-късно от 15.00 ч. бедният дървар от Багдад Али Баба ще разкрие тайната на 40-те разбойници и на пещерата с откраднатите от тях съкровища. Там той открива богатства, които могат да променят скромния му живот, но и да го изложат на невероятни опасности. Налага се да се справи, както с алчността на брат си, така и с гнева на 40-те разбойници. За щастие Али Баба и приятелите му успяват да превърнат предсказанието на магьосника в истина и да направят света малко по-добър.

Не пропускайте „Принцът и аз: Кралска сватба“ от 13.00 ч. и „Али Баба и четиридесетте разбойници“ от 15.00 ч.