Гледайте екшън-комедията тази вечер от 22.20 ч.

Чанинг Тейтъм и Джона Хил отново се преобразяват в полицаите Шмид и Дженко в екшън-комедията „Внедрени в час 2“ тази вечер от 22.20 ч. по NOVA. След като влизат под прикритие в местен колеж Дженко среща сродна душа в отбора на колежа, а Шмид се влива в местната бохема и двамата започват да се съмняват в партньорските си отношения. Сега те не само трябва да разрешат случая, но и да разберат дали могат да се държат като възрастни.

Филмът е продължение на хитовата лента от 2012 г., която е базирана на едноименния култов сериал от 80-те, дал старт на кариерата на Джони Деп. Режисьори на продължението отново са Фил Лорд и Кристофър Милър, които са вплели във филма прословутото си чувство за хумор и ирония към стереотипите в американското общество. Актьорският състав се допълва от звезди като Айс Кюб, Питър Стормеър, Амбър Стивънс.

Дали тези двама позастарели юноши ще се превърнат в истински мъже? И няма ли да се окаже колежът най-доброто, което някога им се е случвало? Не пропускайте развръзката в екшън-комедията „Внедрени в час 2“ от 22.20 ч. по NOVA.